Rondreizen in Japan, Taiwan en Zuid Korea

Sakura Reizen is de specialist voor rondreizen in Japan, Taiwan en Zuid Korea! Wij bieden alleen reizen naar deze landen aan. Zo weet je zeker dat je passend reisadvies krijgt van een echte specialist. Onze rondreizen hebben je veel te bieden én ze laten zich ook nog eens prima met elkaar combineren. Wij helpen je graag verder met het samenstellen van je droomreis.

Handige informatie over Japan

Japan tips

Japan is het land waar je hypermoderne en hectische steden vindt, maar waar tegelijkertijd ook veel traditionele, rustgevende dorpjes zijn waar je op straat een echte Geisha kunt tegenkomen.

Lees verder

Handige informatie over Taiwan

Taiwan tips

Taiwan is misschien niet het eerste land waar je aan zult denken om een rondreis te maken, maar dit maakt het juist een erg geschikte bestemming. Wij leggen je graag uit wat Taiwan zo bijzonder maakt en waarom je deze bestemming zeker niet mag vergeten.

Lees verder

Handige informatie over Zuid-Korea

Zuid-Korea tips

Zuid-Korea is een prachtig en afwisselend land om een fantastische rondreis te maken. Een rondreis door Zuid-Korea is een echte ontdekkingsreis. Er zijn schitterende natuurparken te vinden, maar ook de fascinerende cultuur is hier goed terug te zien. En vergeet het moderne Seoul niet!

Lees verder

Algemene informatie

Algemene informatie

Algemene reisinformatie over de ontvangst van je reisbescheiden en de benodigde documenten, hoe het zit met de bagage en welke verzekeringen voor je reis aan te bevelen zijn.

Lees verder

Visum en geldzaken

Visum en geldzaken

Praktische reisinformatie over je visum en geldzaken voor je rondreis naar Japan, Taiwan en Zuid-Korea.

Lees verder