Over ons

Op zoek naar een echte specialist voor reizen naar Japan, Taiwan en/of Zuid-Korea? Met onze passie voor deze landen, ben je bij Sakura Reizen aan het juiste adres. Deze landen zijn ook prima om met elkaar te combineren!

Sakura Reizen is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam van Singha Reizen BV. Ons zusje Singha Reizen organiseert reizen naar Sri Lanka. Bij Mekong Reizen vind je de mooiste reizen naar Zuid-oost Azië, en bij Indus Reizen reserveer je je reis naar het veelzijdige India, Nepal of Buthan.

Singha Reizen is een in 2008 door André Ladenius gestart internet reisbureau. Nadat hij eerder al met zijn gezin naar Sri Lanka op vakantie was geweest zijn zij na de Tsunami terug gegaan om hulp te bieden. Er werden huizen gebouwd in Telwatta en mensen werden voorzien van middelen om weer een bestaan op te bouwen. Telwatta is dorpje aan de zuid-west kust vlak bij de plek waar de trein door de golven werd meegesleurd. Het werk daar leverde vrienden voor het leven en extra familie op! Bij terugkomst werd besloten dat er 'iets' met projecten gedaan zou gaan worden. Dat werd een reisbureau om ook middelen te behouden om dat te doen.

Wij zijn een internet reisbureau voor rondreizen naar Japan en bieden je middels een persoonlijke service bijzondere reizen door Japan aan. Al onze Japan reizen zijn op maat aan te passen. Zo'n 80% van de reizen die wij voor onze gasten mogen verzorgen, kennen maatwerk of een kleine aanpassing om het helemaal op maat te maken voor jou!

Sakura Reizen werkt in Japan, Taiwan en Zuid-Korea samen met zorgvuldig geselecteerde lokale collega's. Zij staan samen met het team in Nederland borg voor een keurig verzorgde reis en begeleiding daar waar nodig tijdens je reis. Daarnaast zullen onze lokale collega's je met raad en daad overdag (en indien nodig 's nachts) van dienst zijn. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties onder de naam van ons moederbedrijf Singha reizen BV. Sakura Reizen is een bij de KvK Utrecht gedeponeerde handelsnaam van Singha Reizen. Wij zijn aangesloten bij de vVKR en de SGR. Je gaat hierdoor goed verzekerd op reis!