Sakura Reizen | Blogs

Wil je lezen wat Sakura reizen te melden heeft over haar Japan, Taiwan en/of Zuid-Korea rondreizen? Lees het hier en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief om niets te missen. Regelmatig tref je hier de nieuwste informatie aan over het reisaanbod van Sakura reizen of over bijzonderheden in Japan, Taiwan en Zuid-Korea.

Top 5 activiteiten in Tainan - blog by Malou

Top 5 activiteiten in Tainan

Een van de meest sfeervolle steden van Taiwan is Tainan. Er zijn veel bars en restaurants te vinden waardoor het ook wel een echte studenenstad genoemd word. Ook zie je in Tainan nog veel terug van de Nederlandse geschiedenis in Taiwan wat een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard maakt.

Meer informatie

De leukste Japanse plekjes in Nederland - geschreven door Leanne

Japanse plekjes in Nederland

In deze vreemde tijden is het helaas niet mogelijk om naar Japan te reizen en de Japanse cultuur écht te ervaren. Wij laten je graag kennismaken met onze favorieten Japanse plekjes in Nederland.

Meer informatie

Traditioneel overnachten – Malou’s blog

Traditioneel overnachten

Tijdens een individuele rondreis naar Japan, Taiwan of Zuid-Korea kun je overnachten in verschillende soorten hotels. Van luxe 5 sterren hotels tot de meer budget hotels. Een andere leuke manier van overnachten is om te overnachten in de stijl van het land.

Meer informatie

Sushi, Manga en wereldsteden - Gastschrijver Jeroen

Sushi, Manga en wereldsteden.

Een rondreis Japan stond al een tijdje op de planning. Want Japan is een fascinerend land met enorm veel afwisseling. Van wereldsteden tot de mooie, rustige Japanse Alpen en van oude tempelcomplexen tot hypermoderne winkelcentra.

Meer informatie

Japan, Azië maar dan anders - Malou’s blog

Japan, Azië maar dan anders - Malou’s blog

De meeste mensen hebben een bepaald beeld bij Azië, maar weten niet precies wat ze tegen kunnen komen in Japan. Als je het mij vraagt is Japan de meest fascinerende bestemming van Azië!

Meer informatie

De 3 mooiste stranden van Japan – Malou’s blog

De 3 mooiste stranden van Japan – Malou’s blog

Bij Japan denk je misschien niet meteen aan een strandvakantie, maar niets is minder waar. Naast al de prachtige cultuur, de goede restaurants en de grote moderne steden, zijn er ook genoeg plekken te vinden voor een heerlijk strandverblijf. Hieronder zet ik de drie mooiste en meest toegankelijke stranden van Japan voor je op een rijtje:

Meer informatie

Nationaal parken in Zuid-Korea  – Malou’s blog

Nationaal park Zuid-Korea - Malou's blog

Naast de bruisende steden en de interessante cultuur vind je in Zuid-Korea ook een aantal prachtige nationaal parken. Het land telt er maar liefst 22! De meeste van deze parken liggen in de bergen, maar zijn goed te bereiken. In de parken kun je prima wandelen over de goed onderhouden wandelpaden.

Meer informatie