Highlight tour Zuid Korea

Deze individuele Zuid Korea rondreis kun je inplannen zoals je zelf wilt. De route en de hotels liggen vast, maar de excursies zijn achterwege gelaten. Bij het opsturen van het reisvoorstel, voegen wij een lijst met optionele excursies toe waaruit je kunt kiezen. Zo word het de rondreis die helemaal bij je past! Natuurlijk is er wel aan een chauffeur gedacht tijdens de reis. Ook op vrije dagen kun je hiervan gebruik maken.

- Veel vrije tijd
- Middenklasse hotels
- Inclusief treinticket

Dag 1 Heenvlucht

Vandaag vertrek je naar Zuid Korea. Vertrekken kan vanaf elk gewenste luchthaven. In overleg boeken wij de tickets voor je, of je boekt deze zelf. Mocht je interesse hebben in een stop-over in een leuke stad, laat je het dan weten? We voegen graag een (of meerdere) nachten aan de reis toe zodat deze nóg beter bij je past.

Dag 2 Aankomst Seoul

Welkom in het bruisende Seoul! Na een lange vlucht kom je aan in de hoofdstad van Zuid Korea. Op de luchthaven ontmoet je de chauffeur voor de komende tijd. Hij brengt je naar het hotel in de stad. Vanaf de luchthaven is de transfer ongeveer één uur. Bij aankomst in het hotel check je in en de rest van de dag kun je bijkomen van de heenreis. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alvast op pad te gaan door Seoul.

Seoul
Seoul

Dag 3, 4, 5 en 6 Seoul

Seoul
Seoul

Tijdens deze rondreis heb je veel vrije tijd. Om de reis compleet te maken, kun je optioneel excursies bijboeken. Een overzicht hiervan sturen we mee met het reisvoorstel. Zo doe je alleen maar de dingen die echt bij jou passen! In en rondom Seoul zijn veel activiteiten te doen waardoor je hier gemakkelijk een paar dagen kunt verblijven. Zo kun je buiten de stad de DMZ zone bezoeken, het Bukhansan nationaal park of het themapark Everland. In Seoul zelf kun je onder andere een van de paleizen bezoeken, de Gwangjang markt of genieten van het uitzicht op de Lotto World Tower.

Dag 7 Seoul – Gyeongju

Met de trein reis je vandaag door naar Gyeongju, ook wel het openluchtmuseum van Zuid Korea genoemd. De treinreis van Seoul naar Gyeongju duurt ongeveer twee uur. In het centrum van de stad vind je Tumuli park. Hier zijn 23 tombes te zien van Konklijke leden van het Shilla rijk. Iets buiten de stad liggen de meest indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder de Bulguk-sa tempel en de grot Seokguram. Wil je in de middag nog een excursie toevoegen? Vraag ons gerust voor de mogelijkheden!

Gyeongju
Gyeongju

Dag 8 Gyeongju – Busan

Busan
Busan

Je vervolgt de reis vandaag naar Busan. Onderweg kun je eventueel een bezoek brengen aan de Seokguram Grotto of de Bulgaksa tempel. Busan is de een-na-grootste stad van Zuid-Korea en wordt ook wel de cultuurstad genoemd. Vanaf de kust bij Busan kun je, bij een heldere dag, uitkijken op Japan. Busan is een geschikte locatie om te ontspannen aan het strand.

Dag 9 Busan

Kies je ervoor om vandaag een dagje te relaxen aan het strand van Busan, of ga je liever op tour door Busan en de omliggende gebieden? Het is aan te raden om Gamcheon Culturale village te bezoeken. Ben je een liefhebber van vis? In Busan is de grootste vismarkt van Zuid-Korea te vinden! Voor een uitzicht over de stad, ga je naar de Busan Tower.

Dag 10 Busan – Jeju Island

In de ochtend word je naar het vliegveld van Busan, Gimhae Airport, gebracht waar je het vliegtuig pakt naar het paradijselijke Jeju Island. Het is een korte vlucht van zo’n 70 minuten. Bij aankomst op het eiland word je naar je hotel gebracht waar je de rest van de dag zelf kan invullen. Er is genoeg moois te ontdekken op dit eiland wat in 2017 werd uitgeroepen tot een van de New 7 Wonders of Nature.

Jeju Island<br>
Jeju Island

Dag 11 en 12 Jeju Island

Jeju Island<br>
Jeju Island

Twee vrije dagen in Jeju Island. Je kunt kiezen uit verschillende excursies om bij te reis te boeken. Ga bijvoorbeeld eens naar Seongsan Peak of naar het natuurwonder de Jusangjeolli Cliff. Ben je een liefhebber van thee? Vergeet dan niet om het theemuseum een bezoek te brengen.

Dag 13 Jeju Island – Seoul

Seoul
Seoul

Vandaag vlieg je in zo’n 70 minuutjes vanaf Jeju Island terug naar Seoul waar je de laatste dag vrij te besteden hebt. Geniet van je laatste avond in Zuid-Korea!

Dag 14 Terugvlucht

Na een indrukwekkende rondreis door Zuid-Korea is het tijd om naar huis te gaan, of om door te vliegen naar je volgende bestemming. We hopen dat je hebt genoten van de tijd in dit prachtige land. Wist je dat wij met onze andere labels ook reizen naar andere landen aanbieden? Misschien staat er een geschikte bestemming voor je bij voor een volgende reis! Voor meer informatie kun je kijken op de website van Indus, Mekong en Singha Reizen.